Stemmen op Stichting Middelburg Dronk voor de Rabobank #clubkascampagne

Verkiezingen Middelburg Lange JanDeze week is Rabobank Clubkas Campagne weer van start gegaan. Leden van Rabobank Walcheren/Noord-Beveland kunnen hun stem ook weer uitbrengen via https://www.ledenrabobankwnb.nl/rabobank-clubkas-campagne

In voorgaande jaren ontvingen wij, dankzij jullie stemmen, een paar honderd euro, die we heel goed kunnen gebruiken om de opslagkosten en het onderhoud van onze websites te dekken. Ook nu zouden wij natuurlijk weer erg blij zijn met jouw stem!

Gun je die ons? Dan danken we jullie bij voorbaat hartelijk, proost!

Foto verkiezingscampagne Middelburg: Beeldbank Zeeland, Zeeuwse Bibliotheek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.