Stichting Middelburg Dronk zoekt vrienden

Het team van stichting Middelburg Dronk werkt al bijna vier jaar vrijwillig en belangeloos aan de websites Middelburg, Vlissingen, Veere en Tholen Dronk. Aan het onderhouden en uitbouwen van die sites en de kanalen op sociale media zijn echter wel kosten verbonden. Daarom is de stichting op zoek naar mensen die (het werk van) de stichting een warm hart toedragen.

Zowel particulieren als bedrijven worden uitgenodigd om vriend van de stichting te worden, door een eenmalige of jaarlijks een een bedrag naar eigen keuze te doneren. Voor dat doel is de pagina ‘Vriend worden?’ ingericht, waar belangstellenden kunnen zich aan kunnen melden.

3 gedachten over “Stichting Middelburg Dronk zoekt vrienden

  1. Inmiddels is het 2022 en bestaan jullie nog steeds. Ik neem aan dat het goed gaat. Ik wil ook vriend worden. 😉

    • Hoi Dirkje, de werkzaamheden liggen wat stil door drukte met andere dingen, maar de sites leven nog, jazeker! Vorige jaar deden we een crowdfunding voor de kosten van servers e.d. Daar kunnen we wel weer een flinke tijd mee vooruit, heel fijn!

      Bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.