Middelburg Dronk wint bij Jan Kompagnie Prijs 2014

Enkele weken geleden kregen we te horen dat door Yvette Hoitink genomineerd waren voor de Jan Kompagnie Prijs 2014. Helaas konden wij niet aanwezig zijn bij de uitreiking in het Nationaal Archief maar vanochtend kregen wij de uitslag per e-mail. Met enige trots kunnen we melden dat we op de 3e plek zijn geëindigd. Eindoordeel van de vakjury:

“Genomineerd door een bewonderaar van deze site, omdat archief- en andere bronnen gebruikt worden voor het verzamelen van de geschiedenis van de vele horeca-gelegenheden in Middelburg. Diverse sociale media zoals Twitter en Facebook worden ingezet om het verhaal onder de aandacht te brengen en nieuwe mensen te enthousiasmeren om materiaal aan te leveren. Het gebruik van het wiki-format betekend dat mensen zelf bij kunnen dragen. Een uit de hand gelopen hobby-project dat een aanmoediging verdient!”

Namens alle vrijwilligers van Middelburg, Vlissingen en Veere Dronk zouden wij graag alle betrokken partijen willen bedanken voor deze mooie prijs en de-dam-zevenmei1945.nl feliciteren met hun eerste plek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.