Aanpassingen frontpage dronk wiki’s

Bij de start van MiddelburgDronk wist ik vrij weinig van MediaWiki. Door veel te lezen en uit te proberen lukte het uiteindelijk om een werkbare situatie te creëren waar Edwin en ik mee uit de voeten konden. Gezien de vliegende start, mag het resultaat er wezen!

Na een groot deel van de kroegen te hebben ingevoerd kwam ook de behoefte om restaurants en hotels mee te nemen. Op zich geen probleem, alleen werd nu duidelijk dat de opzet waar we in het begin voor hebben gekozen niet berekend was op extra soorten horecagelegenheden. Met als gevolg dat de categorisering van huidige en toenmalige tenten niet altijd even duidelijk is.

Bij het inrichten van VlissingenDronk is dit aangepast. De gebruikte sjablonen werden verbetert en bij de start van VeereDronk heb ik de puntjes op de i gezet. Deze verbeteringen hebben geresulteerd in een aangepaste frontpage met meer zoek opties.

VeeredronkTevens staan nu alle *dronk websites nu bij elkaar vermeldt.