Rabobank Clubkas Campagne 2013

Rabo Clubkas

Middelburg Dronk doet dit jaar mee aan Rabobank Clubkas Campagne! Voor de mensen die deze campagne niet kennen de uitleg van de website van Rabobank Walcheren/ Noord-Beveland:

Onze leden brengen tijdens deze campagne hun stem uit op de vereniging(en) en/of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Voor onze leden betekent dit: ledeninvloed in de meest zuivere vorm. Voor verenigingen en stichtingen: hoe meer stemmen, des te hoger is de bijdrage die aan de club wordt uitgekeerd. Per jaar wordt bepaald of en welk bedrag er voor de Rabobank Clubkas Campagne beschikbaar wordt gesteld. Nadat alle stemmen uitgebracht zijn, wordt het totaal bedrag gedeeld door het aantal stemmen en wordt de waarde per uitgebrachte stem duidelijk. Aan het bedrag dat per vereniging of stichting wordt uitgekeerd is geen minimum of maximum verbonden. In 2013 wordt een totaalbedrag van € 150.000,- verdeeld over verenigingen en stichtingen in het werkgebied van de bank.

Onze stichting doet mee aan deze campagne omdat wij weliswaar vrijwillig én met veel plezier werken aan Middelburgdronk.nl en de zusterwebsites, maar wel geconfronteerd worden met stijgende kosten. We betalen bijvoorbeeld steeds meer voor hosting, omdat de website continu moet worden uitgebreid om al het beeldmateriaal te kunnen aanbieden. Daarnaast willen we geld inzamelen om de kosten van onze plannen voor de toekomst te kunnen financieren, zoals het bouwen van een sterk verbeterde website, koppelingen met activiteiten van de horeca, uitbreiding naar andere steden en onderzoek. Die plannen waren voor ons genoeg reden om in 2012 een stichting te starten.

Aangezien wij ook een rekening hebben bij de Rabobank hopen wij natuurlijk dat jij, als Rabobanklid uit de regio, ons project zal steunen door op ons te stemmen. Elk lid ontvangt eind maart een unieke code waarmee op de website van de Rabobank gestemd kan worden. Stemmen kan van dinsdag 2 tot en met woensdag 10 april 2013.

Bij voorbaat hartelijk dank voor je steun!

-Team Middelburg Dronk-

Web